Konsumatorët

E pabesuashme, flokët e mi janë me shkëlqim!

Përshëndetje! U vendosa të ndaj me ju përvojën time me Vitaslim BEAUTY.

Në parim kam patur flokë të thata dhe të dehidratuara. Përdorja gjëra standarde për mirëmbajtje. Por kur thonjtë filluan të thyen u mendova seriozisht për problemin. Atëhere pikërisht në Facebook gjeta një reklam të produktit për flokë të shklqyera dhe të forta, për lëkurën dhe thonjtë të shëndetshme - Vitaslim BEAUTY. U interesova më shumë për këtë dhe kërkova mendimin e njerëzve që e kanë përdorur. Madje lexova një intervistë me Magi Zheljazkova që po ashtu e pi. Për flokët e saj çgo grua e ka në ëndër.  Kjo më bëri ta provoj.

Piva tashmë një kavanoz (50 kapsula) dhe rezultati duket. E pabesuashme, flokët e mi kanë shkëlqim, por dhe duke i kapur nuk e ndjej tepër i thatë si më përpara.

Gëzohem se ky produkt ndodhet në tregun tonë në Bullgari dhe se është në çmime të pranueshme. Në fillim kur lexova se e përdorin modele të njohura e thash vetes: “po por sigurisht kushtojnë shumë shtrenjtë!”.  Po, por kur kontrollova u befasove shumë se çmimi ishte i kapshëm nga çdo grua.

Galja Velliçkova, 44 vjeçe, Sofje, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000650171988