Konsumatorët

Rimëkëmbja e plotë të flokëve

Çfarë të them për veten ... Kisha flokë shumë të dendur dhe të dredhur që pas lindjes humbën bukurin e vet. Flokët filluan të këputen dhe pas kohe në vende të veçanta filloi të bie. Duhej të merrja masa për ata!

Për produktet e markës Vitaslim mësova nga miqja ime që i kishte përdorur. Një informacion plotësuese morra nga faqet e Facebook ku ishin publikuar përshkrime të hollësishme për çdo produkt i tyre.

Pra, duke patur parasysh specifikat e problemit tim, interasin e kisha drejtuar kryesisht ndaj Vitaslim BEAUTY. E porosita produktin akoma pas pranimit të 10 kapsulave të para dhe rezultati ishte i dukshëm. Mund të tingëllojë e pabesueshme por me të vërtet ishte kështu. Flokë të këputura mbi krhëri u zvogëluan dhe rënija ishte ndaluar.

Për të forcuar edhe më efektin vendosa të kombinoj Vitaslim BEAUTY me Live Vitamins. Rezultatet u bën akoma më të mira. Kjo më bëri të shpresoj se me të vërtet do të ketë zgjidhje e problemit tim. Porosita akoma pako nga të dyja produktet dhe me optimizëm ndjekë qëllimin tim, konkretisht restuarimin e plotë të flokëve të dëmtuara.

Detellina Sëbeva, 44 vjeçe, Teteven, Bullgari
Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1036353222