Konsumatorët

U ndjeva gjallëruese

Unë jamë infermiere dhe çdo vit para sezonit të dimrit pi vitamina për përforcimin e organizmit dhe të sistemit të imunitetit. Natyrisht gjithmonë zgjedh çfarë të pi.

Ky vit vendosa që t’i besohem Live Vitamins. Produkti më fitoi me reklamën e mirë dhe formulën unikale e tij. deri tani në Bullgari nuk kishte kompleks i till multivitaminash. Por dhe çmimet ishin të përballueshme.

Ky është produkti i parë të Vitaslimit që kamë përdorur. Mbeta shumë e befasuar në mënyrë të këndshme! Vetëm pas 10 ditë fillova të ndihem më me gjallëri dhe me më shumë energji. Lodhja që kisha në fund të ditës së punës po ashtu u zvogëlua në mënyrë drastike.

Mendoj se kombinimi i mbrekullueshëm e vitaminave dhe e mineraleve dhe furmula për përvetësim më i shpejtë të përbërsave ndihmuan për një rezultat të shpejtë. Për mua si specialiste këto janë vitminat më të mira në tregun. Madje i kam rekomanduar të gjithave të afërmit dhe miqt. Produkti është i mrekullueshëm dhe vlen të përdoret.

Hristina Kuseva, 25 vjeçe, Pllovdiv, Bullgari
Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000100658530