Konsumatorët

Shëndeti nga brenda duket nga jashtë

Unë mjaftë shpesh sëmuresha dhe pi vitamina për të përforcuar sistemi i imunitetit tim. Por nga viti i kaluar ndjeva një farë lodhje. Vazhdimisht ndjehem e këputur dhe me të vërtet me zi zbatohesha detyrimet. Të gjitha e kisha si punë rutine.

Lexova në artikull për produktin e ri Vitaslim – multivitaminat Live Vitamins. Vendosa t’i provoj por dhe çmimi ishte i arsyeshëm. Pija nga një kapsulë në ditë, në mëngjes pas gjymit. Në ditën e pestë ose e gjashtë pas pranimi i tyre vërejta me të vërtet një si vërshim të energjisë. U ndjeva disi në një mënyrë tjetër. Më dukej se shëndeti nga brenda reflektoi dhe mbi pamjen e jashtme.

Për herë të parë pi vitamina dhe u ndodhë ajo që unë pritja – të jem me gjallëri, të përforcoj organizmin tim dhe të jem energjike. Mendoj të vazdoj t’pi sepse po vien kohë e ftohtë por dua të mbrohem nga sëmundjet.

Snezhana Bllagoeva, 35 vjeçe, Llevski, Bullgari
Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/blagoeva1