Konsumatorët

Si zbrita 20 kg për 6 muaj?

Kur linda djalin tim desha të zbres kilogramët të ngarkuara gjatë shtatzënisë. Kam provuar dieta të shumta, hape për dobësim nga pesha etj. por asgjë. Nuk bëhej, dhe nuk bëhej.

Pashë reklamën e Vitaslimit në Internet. Vendosa të provoj  kombinimin Vitaslim LINE dhe Vitaslim LIGHT. Kjo ishte shpresa ime e fundit të ul disa kilogramë. Kështu dhe u bë. Në saj të kombinimit Vitaslim LINE + Vitaslim LIGHT dhe të ushqyerit të matur arrita të ul 20 kg për 6 muaj.

Kjo ishte e pabesueshme dhe çuditshme për mua. Lumturin time nuk mundej të përshkruhej. E mrekullueshme është se jo vetëm zbrita nga pesha por ndihem në mënyrë perfekte. I rekomandoj të gjthave miqtë e mi, të afërm dhe të njohur që kanë të zbresin nga pesha dhe deri tani dëgjoj fjalë të mira nga ata.

I falënderoj krijuesve të produktit dhe e di se unë jam nga klientat e shumta të kënaqura, të cilat e kanë përdorur.

Gergana Grozdanova, 23 vjeçe, Dupnica, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/geri.grozdanova1