Konsumatorët

Shkarkova më shumë se sa kisha ngarkuar

Para 1 vit isha 58-60 kg për 172 cm lartësi. Në vjeshtë vendosëm me të fejuarin të udhëtojmë për në Angli ku unë për shkak të rrethanave shtova 10-12 kg për 7 muaj. Me të kthyer në Bullgari me një herë porosita nga produktet  e Vitaslimit për të reduktuar peshën.

Kisha parë një reklamë në tejevizorin – nuk e mbaj mend në ç’kanal ishte, por më bëri përshtypie se produkti kontrollon urinë. Unë e dija se oreksin e kisha problem dhe për këtë isha e bindur se do të ketë efekt. Por midis të tjerash pashë dhe produkte të tjera për të cilat nuk kisha dëgjuar deri tani - Vitaslim LINE për përballimin e yndyrnave në zonat problematike. Dhe kështu i kombinova të dyja produktet Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Morra masa, nuk doja të vazhdoj të dukem si deri tani – e doja trupin tim të mëparshëm.

Për dy muaj me këtë kombinim arrita të zbres 13 kg që është më shumë se sa kisha ngjitur. Tashmë jamë shumë më e lumtur nga më përpara, me gjallëri dhe ndihem fizikisht perfekte. Për këtë sinkerishit i falenderoj importuesit të Vitaslim në Bullgari dhe e rekomandoj të gjithave që janë në mëdyshje.

Iglika Avxhieva, 20 vjeçe, Aksakovo, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1722201891