Konsumatorët

Tashmë jam optimiste

Gjatë kuhës së shtatzënisë sime të parë unë hipa 30 kg. Por pas e dyta dhe më ... Më në fund vendosa thjesht se duhet t’i kthej të ëndëruarit 70 kg.

Rastësisht duke kërkuar në Internet u hasa në markën Vitaslim. Shfletova të gjitha, lexova mjaft materiale dhe mendime. Ragimet ishin shumë pozitive dhe vendosa t’i besoj.

Fillova me Vitaslim LIGHT me të cilin pikërisht për 3 muaj zbrita 15 kg. Nuk kam patur asnjë efekt anësor dhe vazhdova përpara! Nga një muaj madje jam në parimin 3 në 1. Fillova të pi dhe Vitaslim LINE dhe Vitaslim BEAUTY sepse besoj se të katërt bashkë do të kemi sukses.

Kremena Zhekova-Adrijanova, 33 vjeçe, Razgrad, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000184110770