Konsumatorët

Shoh diferencën “para” dhe “pas”

Përshëndetje!

Ka vite që luftoj me kilogramët e tepërt dhe jamë mirnjohëse se gjeta Vitaslim LIGHT! Para shtatzënisë arrita të zbres 14-15 kg me një regjim ushqimor i njohur nga të cilin kisha probleme shëndetësore dhe nuk u ndjeha mirë. Prandaj kur linda afërsisht 5 muaj jo vetëm që nuk u dobësova fare por fitova akoma kilorgamë dhe u trëmba nga perspektivën të jem përsëri e trashë.

Pikërisht atëhere morra vendimin të provoj Vitaslim LIGHT. Problemi tek mua është se ha nga mërzitje dhe nga nerva, nga ... Kështu shtypja e oreksit dhe dobësimi i shpejtë dhe efikas ishin fjalët magjke që më shtynë ta blej. Përveç kësaj një mjek e kishte rekomanduar këtë produkt një e njohurës sime dhe me qenë se ajo e pinte nga pak kohë dhe nuk pash ndonjë ndryshim tek ajo vendosa t’i besoj.

Kombinova pirja me ngasja e pajisjes velloergometer në kushte shtëpiake. Aplikova dhe disa nga këshillat e dobishme nga regjimi ushqimor nga më përpara. Kuptohet se përpiqesha të pi më shumë ujë, refuzova bukën dhe produktet e miellit. Ja si me Vitaslim LIGHT arrita të kem këtë pamje – i tregoj fotot e mia “para” dhe “pas” dobësimit. I kam ndaluar në muajin tetor dhe kam kthyer vetëm 3 kg. Mendoj se në sfondin e 16 kg, 3 kg është normalisht të kthehen.

Ivellina Krësteva, 30 vjeçe, Bjalla, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1121814160