Konsumatorët

Celuliti i mërzitshëm u zhduk

Para se të lind djalin tim isha me një peshë normale prej 55kg, e lartë 169 dhe ndihesha shumë mirë në lëkurën time! Gjatë shtatzënis u shëndosha me 25 kg. Pas lindjes së djalit fillova dieta të shumta që nuk sollën ndonjë rezultat dhe vetëdija ime u ul. Ndjeva veten në depresion të fortë. Rrobat e vjetra nuk mund t’i vishja. Nëse rastësisht mundesha të vesh xhinse ose ndonjë bluzë gjthëka dukej si përjashtë. Në këtë çast më morri një dëshpërim të fortë. Kur shëtitnja djalin jashtë desha të dukem si më përpara. Por kisha ndjenja se kjo nuk do të ndodh kurr.

Kisha dëgjuar nga shumë kohë për Vitaslim dhe vendosa të provoj edhe unë të dobësohem nga pesha me ndihmën e tyre. Zgjedha Vitaslim LIGHТ. I pija dhe isha shumë e lumtur se nuk duhej të duroj uri dhe privime, dhimbje, ngarkesa ... Asgjë nga kjo. Thejshtë për më par se një muaj ula 9 kg. Me të vërtet jam shumë e mirënjohura dhe jashtëzakonisht e lumtur sepse me ndihmën e Vitaslim arrita të rikthej peshën time normale, madje celuliti i shëmtuar u zhduk sikur me shkop magjik! E di se çudi nuk ndodhen por Vitaslim LIGHТ me të vërtet punon.

Milla Dimçeva, 23 vjeçe, Dobriç, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/mila.dimcheva