Konsumatorët

Tani unë gëzohem kur jam mbi peshoren

Kam peovuar shumë mjete për të humbur peshë. Me çdo hapë ndihesha më e më keq, më e dobësuar dhe më e shëndoshur ...  edhe unë si më shumë nga ju isha skeptike ndaj Vitaslim LIGHT. I thuaja vetes: “Përsëri do të ketë efekt në fillim dhe pas 3-4 muaj do të jem përsëri atje ku isha. Por çfarë do të humbas ... të provoj edhe këtë.”

Po, por jo! Vitaslim LIGHT më befasoj për bukuri. Akoma në javën e parë fillova të ndjej diferenca – kisha mjaft energjike dhe nuk lodhesha, isha më shpesh me buzë në gaz. De fakto peshorja nuk talej me mua, por unë gëzohesha mbi të. Ngadal por me siguri kilogramët treteshin. Fillova të nerrem dhe me fitnes që më ndihmonte të djeg yndyrnat. Rezultatet e mëdha u dukën në ditën e 45 nga pranimi i Vitaslim LIGHT – kisha ulur 7 kg, u buzkeshja më gjerë dhe sytë e më shumë meshkujve ndaloheshin mbi mua.

Skeptikëve mund të them vetëm: provoni, do të humbasni vetëm kilogramët e vet. Dhe të gjitha do të kuptojnë herët a vonë se më e rëndasishmja është dobësimi cilësor nga pesha!

Rosica Todorova, 24 vjeçe, Jamboll, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/rosinta1