Konsumatorët

Zbrita 10 kg pa regjim

Përshëndetje të gjitahve që përdorin Vitaslim por dhe atyreve që hezitoni ta përdorni.

Unë mësova për markën Vitaslim dhe produktin e tij Vitaslim LINE nga show programës televizive të Azis. Atje e dini se Iva Ekimova mburrhej se në saj të këtij produkti mban një figurë perfekte. Kështu u vendosa t’i besoj dhe porosita një kavanoz.

Nuk ndjeka ndonjë regjim special të ushqimit. Një efekt i vërtet ndjeva pas muaji i dytë. Më jepnin gjallëri dhe energji, ndihesha veten si në çastet më të bukura të jetës. Me 3 kavanozë arrita të ul 10 kg. Pesha e cila fitova me shtatzënisë së dytë (15 kg) dhe me të cilën luftova pa sukses një vit pas lindjes.

Tashmë përdor produktin e tyre të fundit - Vitaslim LIGHT sepse kam akoma disa 5-6 kg që dëshiroj t’i heq. Tani e di këtë produkt dhe prandaj përsëri kam shpres tek ata sepse di se do të më ndihmojmë.

Uroj sukses të gjithave dhe mos shpejtoni – kërkohet dhe vullnet dhe Vitaslim.

Gergana Valleova, 29 vjeçe, Bllagoevgrad, Bullgari


Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000536041818