Konsumatorët

Kam humbur 10 kg dhe e mbaj këtë peshë 4 muaj

Përshëndetje!

Përdor Vitaslim LIGHT 3 muaj dhe u dobësova 10 kg, e vërajta se ka efekt pas 3 javë. E pija ashtu si janë udhëzinet në palosjen.

Mësova për produktin nga një reklamë në Internet. Tematika më interesonte sepse e kisha nga kohë problemet me oreksin dhe peshën. Vendimi t’i besoj produktit të uljes së peshës ishte i vështirë.

Fillimisht nisa për të parë çfarë në përgjithësi shitej në treg. Mbeta si e trazuar. Tek forumet kishte shumë tema për produkte të çfarëdollojta në të cilat flitej për dy gjera: efekte të ndryshme anësore dhe efekti yo-yo. U ndalova në Vitaslim LIGHT sepse vetëm nga ai njerëzit nuk ankoheshin. Kurse ata që e qishin përdorur më shumë kohë ndanin mendimin se rezultatet ruheshin për shumë kohë.

Natyrisht në fillim isha skeptike. Por e gjitha që kisha lexuar për rezultatet ishte e vërtet. Më e rëndësishmja ishte se nuk kishte efekte anësore. E mbaj peshën e arritur tashmë 4 muaj, kilogramët e tepërta nuk janë më dhe ndihem më e zgjuar dhe më me gjallëri!

Tani vendosa t’i besohem dhe produktit për flaokët, lëkurën dhe thonjtë - Vitaslim BEAUTY, sepse çdo gruja e miraton këtë.

Radostina Zhelleva, 37 vjeçe, Dobriç, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000352511170