Konsumatorët

Tani jam dhe më me vlerë

Përshëndetje!

Mund t’ju tingëllojë e pabesueshme por është e vërtet – në produktet e Vitaslimit gjeta zgjidhjen e problemeve të mija. Kurse ata nuk ishin të vogla.

Për shkak të dëmtimit të nervave qendrore dhe perifere u nënshtrova në një operacion të rëndë. Qëndrova e palëvizshme për shumë kohë. Hipa shumë kilogramë që pengonin rimëkëmbjen time pasoperative. Duhej me diçka të reduktoj peshën time. Jam infermiere nga 22 vjet dhe shumë mirë di çfarë të kërkoj. Kërkoja diçka me përbërje natyrore që të mos pengojnë mjekimin me medikamente dhe të mos krijojnë diskomfort me të shkuarit vazhdimisht në tualet, sikurese të mos ngacmojnë stomakun.

Studjiva mirë trgun, lexova shumë për të gjithë që ofrohej dhe gjeta ajo që kërkoja - Vitaslim LIGHT. Më tërheqën përbërsit e tij – acidi i konjugiruar linol (CLA) dhe vaji nga pisha koreane. CLA-ja ishte jashtëzakonisht e dobishme për mua për shkak se rikthente masa e muskujve, kurse përbërsja tjtër – për shkak të shtypjes së oreksit. I njohja dhe të dyja prandaj nuk u hezitova t’i besoj pikërisht këtij produktit.

Fillova ta pi duke respektuar saktë udhëzimet për pranimin, pavarësisht nga regjimi ushqimor. Për 2 javë zbrita 3 kg. Kjo më stimuloj dhe bleva dhe Vitaslim LINE për t’i kombinuar. Ndihesha në mënyrë mrekullueshme, isha më e lehtë. Kjo më ndihmoj të lëviz dhe këmbën që e kisha pothuajse e palëvizshme.

Ende i marrë dhe mendoj të vazhdoj për të arritur peshën optimale për shëndetin tim. Më e lumtur jam nga fakti se jetoj më me vlerë dhe gëzohem me të gjthën që është rreth meje.

Stefi Markova, 44 vjeçe, Sofje, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000746828132&ref=ts