Konsumatorët

Dukem me të vërtet seksi

Përdor produktet për reduktim të peshës nga marka Vitaslim nga afërsisht 6 muaj. Në fillim nisa me Vitaslim LINE sepse e di se përmirëson metabolizmin dhe gdhend formën e gruas. Me ai kofshët dhe hanshi dukshëm u bënë më të formuara dhe më të shtrënguara. Më pas mësova se në kombinim me Vitaslim LIGHT, që rregullon oreksin, arrihen rezultate më të mira. Dhe kështu 2 muaj i kombinoj.

Në interes të vërtetës, trguesit sasiore ishin 6 kilogram të hequra, kurse cilësoret janë marrimendse. Ushqehem normalisht dhe nuk përmbahem ndaj asnjë dietë dhe jamë plotësisht me vlera të plota në përditëshmërin time dhe njkohësish dobësohem nga pesha. Kilogramët mbeten të njëjta.

Unë personalisht jam shumë e kënaqur por duhet për të ditur se kërkohet këmngulie dhe nuk mund të priten rezultate nga një paketim. Dhe tani vazhdoj se kam për të zbritur akoma 6 kg.

Neli Borisllavova, 25 vjeçe, Sofje, Bullgari

Për kontakte në във Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=523484820