Konsumatorët

E ktheva formën pas shtatzënisë

Përshëndetja nënave në të ardhmen dhe të atyreve aktuale! Para 4 vjet linda djalin tim i mrekullueshëm – Ljusi. Ndjeva magjin e të jesh nënë. Të dytë bashkë me ai e rishpiqëm botën, gëzohemi gjërave të vogla dhe përballojmë vështirësit.

Mbeeti diçka që më pengonte të jem plotësisht e kënaqur si grua. Gjatë shtatzënisë hipa 8 kd. Kryesisht tek hanshi dhe beli. Më qetësonin se do të kthej formën kur fëmija filloi të eci dhe unë të vrapoj pas tij. Nuk ndodhi. Kisha gjithë dëshira të dobësohem dhe kjo të mos më pengoj në punën shtëpiake.

Provova çfarëdo. Me dietat kisha rezultate modeste. Pyeta në të gjitha farmacit në Burgas. Dhe nga jashtë më dërgonin gjëra të ndryshme. Asgjë! Më në fund, para 2 muaj, një mike më tha se do të fillojë të pi Vitaslim LIGHT. Edhe unë fillova. Ja, kështu në inat. Pas përvojës së hidhur ...

Deri tani kam humbur mbi 5 kilogramë. Nga pak kohë bëra kombinimin Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE dhe pak veloergometër për të “lustruar” zonat problematike. Të nderuara zonja ju uroj sukses në bëtejën tuaj.

Petja Ljudmillova, 27 vleçe, Burgas, Bullgari

Për kontakte në Facebook profili:http://www.facebook.com/profile.php?id=1117265620