Konsumatorët

Ndihem mirë në lëkurën time

Përshëndetje! Duhet të përmend se gjithmonë jam dukur dhe ndjenur mirë në “lëkurën time”. Kjo ishte deri momentin kur u bëra e shtatzënë. Atëhere nga 49kg arrita 80 kg kurse flokët fillun të shkullen në tufa.

Pas lindjes ula 10 kg. 20 të tjerët megjithatë mbetën. Nuk duhet t’ju them se isha e vendosur fort të kthej figurën time e mëparshme.

Pashë një reklam të Vitaslim LIGHT dhe vendosa ta provoj. E piva 5 muaj dhe arrita të zbresë 19 kg. Mbeta si e hipnotizuar. Dieta nuk kisha bërë. Dhe në ushqimin nuk isha e kufizuar. Vetëm rrita sasin e ujit.

Diku para pak kohë nëpër Netin më shkoi para sysh produkti Vitaslim BEAUTY. Vendosa për shkak të problemit me flokët ta provoj dhe atë. Por përveç kësaj isha e kënaqur deri tani nga produkti i të njëjtës mark. Efekti nga ai e vërajta akoma në muajin e parë. Flokët e mi filluan të bien më pak dhe të rriten më shpejt. Vërejta se dhe nuk më dilnin dhe puçrat e bezdisshëme para ciklit.

Përsëri ndihem mirë në lëkurën time. Dhe kjo është e mrekullueshme.

Gergana Llakova, 22 vjeçe, Plleven, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000698717012