Konsumatorët

-10 kg për 2 muaj

Përshëndetje! Edhe unë si çdo grua po luftoj me kilogramët. Gjatë shtatzënisë hipa 10 kilogramë. Nuk ishin kush e di sa shumë por vendosa t’i heq. Një kohë e caktuar bëra dietë. E, ula 10 kg. Por kur mdalova dietën afërsisht i trefishova – hipa gjithsej 30 kg.

Në kërkim të zgjidhjes së drejtë u gjeta në sitin e Vitaslim. Atje lexova se shumë persona të njohura përdorin produktet e tyre për të mbajtur figurën e vet. Nuk u hezitova dhe vendosa ta provoj. Kontrollova në farmaci për Vitaslim LIGHT. E kishin në gjëndje dhe menjëherë fillova ta pi.

2-3 ditët e para nuk ndjeva ndonjë diferencë – urija nuk u ul në çastin. Gjërat u ndodhën gradualisht. Tani mund të mburem me rezultatet. Për 2 muaj ula 10 kg pa mundim. Dhe mund të them se me të vërtet nuk ka efekte anësore dhe unë ndihem shumë mirë.

Antoaneta Alleksandrova, 27 vjeçe, Svillengrad, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001091599754