Konsumatorët

Më seksi gjatë verës

Para fillimit të verëa së kaluar ndihesha shumë e trash, kisha hipur 7-8 kg gjatë dimrit dhe kjo më shkaktoi diskomfort të tmershëm. U kufizova, haja vetëm perime dhe bulmete me shumë pak bukë dhe kështu deri në fillim të qershorit, por rezultati ishte i padukshëm.

U mërzita asgjë të mos ndryshohet kurse për produktet e Vitaslim kisha vetëm degjuar – shkonin reklama për Vitaslim LIGHT në televizioni. Nga atje u zgjua interesin tim dhe fillova të lexoj për kapsulat në Internet. Nuk kisha të njohur që ta kishin përdorur. Së fundi vendosa që do ta provoj dhe porosita ngs siti i tij (2 pako).

E pija sipas udhëzimet në palosjen – 3 herë në ditë, një orë para ushqimit. Nga e para më u ul oreksi dhe pas kësaj fillova të ndjej se zbres kilogramët. Piva Vitaslim LIGHT gjithë verën (deri shtatorin) kur reziltatet ishin të dukshëm. Kusha ulur kilogramët pa mundime!

Por akoma më çuditshme ishte për mua se nuk ndikoi vetëm mbi kilogramët por mbi e gjithë pamjen time – sikurse lëkura ime u bë më e fort. Isha e mahnitur se më ndikoi kaq pozitivisht. Nga atëhere e pi në çdo 3 muaj me pushim mes tyre dhe përsëri filloj. Mendoj të procedoj në të njëjtën mënyrë.

Shona Foteva, 23 vjeçe, Sofje, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1368484676