Konsumatorët

Hoqa barkun pas lindjes

Përshëndetje!

Problemi tim me kilogramët është në përgjithësi tek barku dhe daton nga shumë kohë. Ndoshta akoma nga viti 1995 kur linda fëmijën e dytë. Atëhere nuk arrita ta përballoj këtë,  kurse vitet po kalonin.

Në një gazetë lexova për Vitaslim. Si person lidhur me mjekësin unë jam shumë e vëmëndshme ndaj gjërat që blej. Konstatova se me të vërtet shumë njerëz janë të kënqur nga produktet e Vitaslim prandaj vendosa t’i provoj.

Më përpara bleva Vitaslim FITNESS. Piva 1 pako sipas skemës në palosjen. Por me qenë se desha të heq barkun, më tutje vazhdova me Vitaslim LINE. Ai është për formimi i zonave problematike.

O, çudi! Pas rreth një muaj ula 4 kg. Kjo u ndodhë në periudhën gusht-shtator 2011. Për shkakë financiare ndalova të pi produktin. Eështë mahnitëse se megjithatë vazhdija të dobësohem. Në tetor kisha hequr 6 kg nga pesha dhe 4 cm nga beli. Tani jamë e sigurt se ai është miku dhe aleati tim në luftën me kilogramët.

Tatjana Cvetanova, 40 vjeçe, Sofje, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1402594404