Konsumatorët

Tashmë pa rezultate të “turpshme”

Gjatë viteve kam përdorur produkte të ndryshme, duke provuar “metoda” më të ndryshme për dobësim nga pesha për të mirëmbajtur një peshë të shëndetshme. Kishte rezultate por dhe kishte kthim shumë i shpejtë të kilogamëve të vjetra. Ndonjëherë kjo ndodhej  pas 2 javë, herë tjetër pas 2 muaj, kurse në disa raste kishte dhe shtim të akoma disa kile. Në këtë periudhë nuk bëja fotografi. Nuk do të gënjej nuk e pëqeja veten. Provova por “bukuri me forcë nuk bëhej”. Nuk desah të kem “ftografi të shkrifta” në albumet.

Në këtë periudhë takova shumë reklama për Vitaslim në mediat. “Resurset” dhe besimi tim ishin në kufirin prandaj i shikoja me skepticizëm. Gati një muaj lexoja plotësisht çdo mendim i shkruar tek Forumi i Vitaslimit. Ndiknja dhe përgjigjet e personave të mjekësisë që jepnin konsultime atje. Kjo më dha një motivacion të fort dhe kurajo të ndërmarrë hapat e para ndaj përdorimin e Vitaslimit për mirëmbajtje e një peshë të shëndetshme.

U konsultova me një mjek nga Forumi. Bëra Programën time Vitaslim për marrjen e Vitaslim LIGHT. Asgjë më shumë, krijova një skedar në të cilin nxora gjërat më të rëndësishme që kisha lexuar. Kjo ishte një far “esenca” e “Programës Vitaslim” (akoma e ruaj!).

Fillova nga 72,200 kg. I mbaj mend këto 200 gram të “turpshme”. Pija Vitaslim LIGHT 3 herë në ditë nga 1 kapsul para ushqimit. Me këshillat e specialistave të Vitaslimit mbajta kafeja, por pas çdo gotë kafe + 2 gota ujë të pastër. Pas një muaj me Vitaslim mdryshova dhe trditat – mësova ta pi kafen e pastë pa sheqer dhe qumësht dhe tani më duket shumë e shijshme. Tek mua “procesi” u zhvillua tamam si e përshkruara në palosjet – zotërim i shpejtë të oreksit, “ndryshim i mendimit” që do të thotë heqja dorë nga gjërat e ëmbëla, disciplinë në pranimin e sasirave të mjaftueshme ujë në ditë, fillimisht kishte hmbje e vëllimit dhe centimetra pa reflektim tek kilogramët e përgjithshëm sipas peshores dhe më pas, pas një muaj rezultati ishte minus 3 kg. U binda se Vitaslim janë të ndrshëm në reklamat e produkteve të tyre.

Sot jamë 67,800 kg. Në zyrën dhe tani kam kuti me Vitaslim LIGHT. Kam dhe fotografi të pakove bosh që i kam pir. Ajo është si të them “motivacioni tim”. Një Zgjidhje dhe Premtim i brendshëm se “këtë herë nuk do të shpejtoj”, “këtë herë do të ndaj mjaftë kohë” për Veten për një rezultat të qëndrueshëm. Nuk dua një rezultat të shpejtë dhe i pa qëndrueshëm, muk dua një rezultat i TURPSHËM.

Anna Petrova, 42 vjeçe, Sofje, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/Anypet