Konsumatorët

Stilisti Kapanov: 2 truket për flokë të bukur

Rënie e flokëve, lulëzimi, funde të holluara dhe të këputura ... Tmerr! Flokët e mi janë bërë si “kashtë”. Kjo ndodhet me flokët tonë me çdo ndryshim të sezonit, me ekspozimin tonë nën rezet ultravjollcë  të dëmshme, në bojatisjen, tharjen dhe të gjitha procedurat e tjera nën të cilëve ne e nënshtrojmë.

Pyetëm ç`rekomandon specialisti në këtë fushë – stilisti Kapanov.

Tungatjeta z. Kapanov! Faleminderit se keni rënë dakord të bisedojmë. Sipas jush moda apo natyra dëmton më shumë flokët tona?

Hë, pyetja është e gabuar (qeshet) Nuk mund të fajsojmë çdo gjë se dëmton flokët tona. Gjithfarë është çështje e kujdesjes së duhur.

A mendoni se ne mund të shpëtohemi nga problemet e lulëzimit të flokut, këputjen dhe rënia?

Po, natyrisht. Duhet të respektohen dy rregulla të thjeshta: të përdoren vetëm produkte cilësore për flokët dhe të bëjmë frizurën vetëm tek specialist në këtë fushë. Vëmendje e veçant duhet t`i kushtohet shëndetit dhe ushqimin e flokëve.

Ju ç`u rekomandoni klientave tuaj në sallonet “Stilist Kapanov”?

Çdo njeri ësht i ndryshëm dhe prandaj vendimi duhet të jetë në duart e specialistit në të cilin keni besim. Megjthatë, në përgjithësi, në thelbësn e frizurës së bukur janë flokët e shëndoshë

Kështu përshembull në muajin shtator të vitit të kaluar në seminarin prestigjioz “Intercoiffure” në Paris me kolegët nga gjithë botën biseduam për mundësit në kujdesjen për flokët nga brenda. Pranimi i shtesave ushqimore për flokët është me rëndësi të veçant për shëndetin dhe bukurin e tyre. Në Paris mësova dhe për një produkt të ri me cilësi të lart për ushqimin dhe hidratimin e flokëve, lëkurën dhe thonjve. Më vonë mësova se shitet dhe tek ne me emrin Vitaslim BEAUTY.

Ai për çfarë përdoret?

Ky është një kompleks unik nga vajra të çmueshme, vitamina dhe antioksidante që punojnë nga brenda për bukurin tonë nga jashtë. E rekomandojmë atë për forcimin  e flokëve të dobësuara dhe të dëmtuara. Përdoret dhe në ndihmë për të luftuar zbokthin dhe rënia, sepse forcon rrënja e flokëve. Nga praktika kamë vërjtur se pranimi i Vitaslim BEAUTY flokët rriten dukshëm dhe më shpejtë. Por jo vetëm tek ata – ka ndikim pozitiv dhe mbi lëkurën dhe thonjtë. Tani dhe gjatë verës është shumë i dobishëm, (sëbashku me produktet për përdorim të jashtëm), për mbrojtjen e flokëve, lëkurën dhe thonjtë nga rrezet e dëmshme ultravjollcë.  Natyrisht për rezultate me të vërtet cilësore kërkohet kohë, prandaj produkti duhet të pihet të paktën 3 muaj.

Në interes të vërtetës produktet Vitaslim janë nga më të preferuarit nga klientat tanë. Madije shumë nga kolegët e mi gjithashtu i përdorin. Në këtë mënyrë Vitaslim BEAUTY u provua pa dyshim dhe fitoi besimin tim dhe të kolegëve.

KARTËVIZITA

Krëstju Kapanov, i njohur më shumë si Stilist Kapanov është koafjuri(coiffeur) me famë botërore me origjin bullgare. Është kryetar i Intercoiffure mondial për Evropën Lindore dhe është anëtar i Haute couture francaise. Ai ka trajnuar mbi 2000 nxënës nga vende të ndryshme midis të cilave SHBA, Franca, Gjermania etj.