Konsumatorët

Silvija Kacarova dobësohet nga pesha në mënyrë misterioze

Silvija, përshëndetja! Dukesh e mahnitshme

Të faleminderit! Unë me të vërtet ndihem shumë mirë.

Kohët e fundit në mediat treguan se je dobësuar në mënyrë të papritur?

Hahahahahaha ... Po dëgjova dhe unë për këtë. Në të vërtetë më sa duket jam dobësuar dukshëm dhe me një herë gjuhët e ligta filluan me thashethemet për mua.(qeshet)

A keni patur ndonjëherë probleme me kilogramët?

Po, si çdo grua normale, sidomos në moshën time. Më shumë u shëndosha kur hyra në moshën mbi 45 vjeç. Ju e dini se në trupin e gruas fillojnë ndryshime. Dhe si rezultat të terapisë hormonale shtova 12 kg. U ndjeva e depresuar. Megjithatë si çdo grua dëshiroja të dukem mirë dhe të jem më e bukura në sytë e bashkëshortit.

Me të vërtet dukesh perfekte, ç`është sekrti tuaj?

Oh, shumë faliminderit edhe një herë. Do të të tregojë sekretin e dashurisë sime? (qeshet). E vërteta është se kur pashë se kilogramët rriteshin ngadalë vendosa të veprojë. Kam provuar shumë gjera të ndryshme – dieta, produkte të uljes së peshës, fitnes deri në lodhje të plotë ... Asgjë! E vetmja gjë që arrita ishte problemet me barkun. Isha shumë e dëshpëruar kur një mike ime, mjeke në Gjermani më rekomandoi të provoj produktet e serisë Vitaslim. Ajo më shpjegoi se janë krejtësisht të natyrshme dhe të padëmshme dhe nuk ngacmojnë stomakun.

Me rekomandimin e saj bleva Vitaslim LINE dhe Vitaslim LIGHT dhe fillova t`i kombinoj. Gjatë verës isha në vilën time, kurse gjatë vjeshtës kur u paraqita në skenë morra komplimentet e shumta. Të gjitha më thanë se sa shumë jam dobësuar (qeshet). Në interes të vërtetës për gati 6 muaj kam zbritur 8 kilogramë. Kurse në moshën time nuk dobësohet lehtë. Për një javë arrita këtë që më përpara kam arritur për muaj-dy. Tashmë çdo që po blej më shkon. Ndjehem e re.

Me anë të pjesëmarrjes në aktivitete të ndryshme mësova se shumë nga kolegjet e mija që po ashtu përdorin produktet Vitaslim. Hahahahahahahahahaha ... Me sa duket të gjitha kemi patur të njejtin sekret e belit të hollë dhe figurës elegante.

KARTËVIZITA

Silvija Kacarova është pop-rok këngëtare e njohur. Bëhet shumë e njohur në Skandinavi dhe Evropën Perëndimore në fund të viteve 80 si pjesëtare e grupës LZ.