Konsumatorët

Tedi Kacarova gdhend trupin me fithes

Pas ndarrjes e Tedi Kacarova me bashkëshortin Maks emri i saj përflitet në thashetheme të ndryshme. Thashethema më e re është se bukuroshja dhe këngëtarja e talentuar fsheh diçka. Ajo është parë në mënyrë rigoroze  të gdhent trupin e saj në fitnes dhe kjo zgjoi shumë pyetje. Ja çfarë thotë ajo në këtë temë:

Tedi, përshëndetje! Të faliminderit se ke rënë dakord të bisedojmë. A ke dëgjuar zërat se fshehtëzi dobësohesh në peshë?

Hahahahaha ... Po e dëgjove kjo. Mendoj se është nisur nga një koment për një fotografi time në Facebook.

Megjithatë a është e vërtet?

E vërteta është se çdo grua pamëvarësisht nëse është vetëm, apo e zënë me punë, duhet të kujdeset për pamjen e saj të jashtme. Dhe me qenë se unë mbaj mbiemrin Kacarova dhe shumë shpesh jam nën dritat e projektorëve për mua kjo është në fuqi të plotë. Po, natyrisht është njerëzit të flasin. Në të afërmen më thanë fshehtëzi se jam zbukuruar – dhe nëse nuk fsheh diçka ...

E pra kjo nuk është gënjeshtër me të vërtet ke një pamje e mahnitshme. Cili është sekreti?

Sekreti i bukurisë nuk është i imi. Çdo gra e di këtë. Në themelin gjthnjë është kujdesi i drejtë për veten dhe për shëndetin e vet. Jo rastësishtë është thënë “njeriu i bukur është njeriu i shëndoshë”.

Unë, përshembull, përpiqem  të mbajë figurën time në mënyrën më të shëndetshme. Një mike jonë të familjes – mjeke në Gjermani, para një vit, i rekomandoi nënës sime të përdorë produktet e Vitaslimit për reduktimin e peshës, sepse janë plotësishtë natyrore dhe nuk ngacmojnë stomakun. Nëna ime përdor një kombinim Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Ndoshta do të dali si lajm, por kur pash rezultatet tek ajo dhe unë vendosa t`i pi. Por veç se unë e dua dhe sportin dhe të merrem me të dhe preferova Vitaslim FITNESS. Ai është super i pastër L-carnitine dhe përshpejton djegien e yndyrnave duke punuar për një trup të shtrënguar dhe të formuar mirë. Madje me pak xhoging ose fitnes për dy muaj zbrita 4 kg. Arrita peshën më të mirë për mua, kurse trupin e kam super të stimuluar dhe ndjehem në formë.

Midis të tjerash është mirë se dhe në Bullgari ka filluar tashmë të ofrohen shtesa ushqimore  me cilësi të lartë. Në vendet perendimore, në Finland po ashtu, kjo është një praktikë nga shumë kohë dhe njerëzit janë me një njohuri më të madhe me kjo mënyrë natyrore për mirëmbajtjen e shëndetit dhe bukurisë.

KARTËVIZITA
Tedi Kacarova është një ekzekutonjëse e re e suksesshme shumë e njohur në Finlandë. Akoma 18 vjeçare ajo paraqitet në skenën muzikale botërore. Ka mbajtur koncerte në Indonezi, Kubë, Turqi etj.