Konsumatorët

Si Joana e mban formën e vet?

Ishvokalistja simpatike të Deep Zone, Joana është një nga këngëtaret më të diskutuara në skenën muzikore bullgare. Kjo për shkak jo vetëm për pjesëmarrjen e saj në konkursin e Evrovizionit por dhe për faktin se ajo duket perfekte.

Kohën e fundit ajo ishte veçenarisht aktive, përveç se doli me singëlin e parë individual të saj “Asgjë të rastësishme”, ajo nuk ndalohet të bëj turne në skenat e klubeve të vendit. Si ka arritur të duket super me angazhimentet e saj të shumta, biseduam me vet këngëtaren.

Joana si arriti të përballosh ngarkesën dhe të jesh e njohur?

Edhe unë si të gjitha personat publik jam nënshtruar kritikave të forta sa i përket pamjen e jashtme. Shpesh komentohen stilin dhe figurën time. Nuk është lehtazi dhe unë jamë shumë e angazhuar të jem në formë – në shoubiznesin është e rëndësishme të dukesh mirë. Por tashmë gjeta mënyrën të jem e kënaqura nga veten, me krenarin e duhur dhe e bindur në vetveten në mënyrën në të cilën paraqitem dhe ndjehem.

Si e bën këtë që çdo grua e dëshiron?

Jam në mendimin se kujdesja për bukurin nuk duhet të kufizohet vetëm në përdorimin e kozmetikës me cilësi – kjo është vetëm pjesa e jashtme. Kurse kjo një grua të duket mirë dhe të ndjehet mirë brenda lëkurës së vet varet nga kjo si ushqehet, ç`mënyrë të jetesës ndjek. Kohën e fundit kuptova nga kolegët e mi në punë për produktin nutrikozmetik francez Vitaslim LINE. Kjo është një sjellje e re ndaj kujdesjes për bukurin duke pranuar kombinime nga përbërës të dobishme. Kjo më përshtatet pikpamjeve të mija për produktin ideal për mbajtjen e formës së mirë sëpse kujdeset për linjën time, sikurse për tonusin tim të mirë. Diçka shume e rëndësishme për mua sepse dita ime është shumë e ngarkuar dhe gjithmonë duhet të jem në formë.
Programa e ngarkuar kërkon shumë energji dhe shpesh përfundoj punën në orët e vona të ditës.

Unë jam skeptike për dobësimin nga pesha me dietat që janë në praktikë kohët e fundit. Ato të çojnë deri humbjes së kilogramëve dhe centimetrave por bashkë me këtë ndjehesh e lodhur dhe pa fuqi. Por me Vitaslim LINE unë jam e zgjuar dhe energjike kam fuqi të përballojë sfidat në përditëshmërin time.

Sa kohë e ke në përdorim Vitaslim LINE?

Afërsisht nga një muaj. Shumë kohë zgjedhja cilit produkt t`i besoja dhe t`i gëzohesha kur gjeta Vitaslim LINE. Më pëlqeu ideja por pas kësaj kur e provova tashmë di se punon. Mendoj se rezultatet janë evidente për të githë.

KARTËVIZITA

Joanna Dark, emir i vërtet i të cilës është Joana, u bë e njohur gjatë vitit 2008 me këngën „DJ, Take me Away”/DJ,”Më largoni që këtej”/. Ajo e këndoj këtë kompozim në konkursin muzikor prestigjoz “Evrovizion”. Bashkë me grupën Deep Zone ka shumë pjesëmarrje në klube në Anglin, Portugalin, Turqin, Ukrainën, Maltën, Rumënin, Greqin, Serbin, Kipron.