Konsumatorët

Simona Pejçeva: Jam e mbushur me energji

“Akoma kur kam mësuar për ato  më rrëmbyjën me vetit e tyre. Si sportiste kam provuar shumë produkte të tilla por vetëm me Live Vitamins me të vërtet ndjeva efektin. Ndjehem me gjallëri dhe plotë energji. Pikërisht Live Vitamins janë vitaminat e mija!”

KARTËVIZITA
Simona Pejçeva është kampione botërore e gjimnastikës ritmike. Ajo ka fituar 5 medalje të arta në Kampionatin botëror të vitit 2001 në Madrid (Spanjë) dhe në Kampionatin botëror të vitit 2002 në Shtutgart (Gjermani)