Konsumatorët

Eleonora Mançeva dobëson nga pesha me kapsula

Miss Universe 2007 – Eleonora Mançeva është e njohur me këtë se i pëlqen të hajë pa kufizime. Megithatë kohët e fundit e kanë parë të pi kapsula për dobësim që shkaktoi kureshtje. E treta në botë në bukuri, bashkëshorte e futbolisti, pranoi se me të vërtet ka patur ndihmë për të zotëruar urinë dhe të pakësoj kilogramët që i është ndodhur për herë të parë.

Veç se ajo nuk pi thiesht kapsula por përdor dhe produkti francez nutrikozmetik që e di nga Franca, shpjegoi Mançeva. Tashti ka vendosur të provojë vet formula e njohur franceze për kontroll mbi urinë dhe dobësimi i shpejt. Akoma më shumë ce produktet franceze me cilësi të lartë, të prodhuara me teknologjinë Licaps® të Capsugel, shiten dhe në tregun tonë me makkën tregtare Vitaslim.

Për një javë Eleonora zbriti disa kilogramë që i ka shtuar gjatë dimrit kur nuk ka patur mundësi të shkojë në trajnimet e dashura të tenisit. Para se t`i besoi Vitaslimit, zonja elegante u konsultua me specialistë që kanë konfirmuar besushmërin tek produkti dhe e siguruanë se kapsulat janë të padëmshme për organizmin, kurse Vitaslim LIGHT është mënyra bashkëkohore për dobësimi i shpejtë kur është e nevojshme dhe njëkohësisht ul ndjenja e urisë. Në saj ajo u mundësua të hyjë lehtë në formë dhe ta ruaj për kohë të gjatë pa u privuar nga tundimet e saj të preferuara, pranoi Eleonora Mançeva.

KARTËVIZITA
Eleonora Mançeva është një model i njohur. Merr pjesë në shumë konkurse botërore, kurse në vitin 2007 u bë mbajtëse e prizit “Miss Universe”.