Fillimi / Produktet / Visilife Health

Antioksidanti më i fuqishëm natyror

Visilife Health është 48 herë më i fuqishëm se vaji i peshkut dhe 34 herë më i fuqishëm se Q10. Produkt i jashtëzakonshëm omega-3 përmban Krill Oil (KO) – vaj ekologjik i pastër i nxjer nga karkalecat antarktik (kril).

Visilife Health ka një efikasitet me herë më i lart dhe siguron rezultate disa herë më të larta madje në doza shumë të vogla. Kjo është për shkak të formulës së tij natyrore, ku acidet yndyrore omega-3 janë më të njëjtën formë në të cilën janë në organizmin e njeriut.

Produkti ka një efekt klinikisht i sprovuar mbi shumë probleme shëndetësore:

Kolesteroli dhe problemet kardiovaskulare

Visilife Health ul kolesterolin dhe trigliceridet dhe i mban ata brenda kufijve normale. Ul nivelet e koresterolit të “keq” (LDL) dhe rrit nivelet e të “mirit” (HDL), 7 herë më efikase nga vaji i peshkut në doza shumë të ulata të përditëshme. Normalizon ritmet e zemrës dhe rregullon presioni i gjakut. Mbron nga formimi i clots. Përmirëson veprimi i enave të gjakut që është shumë e rëndësishme tek aterosklerozës.

Dhimbjet e kyçeve dhe artriti.

Visilife Health zvogëlon dhinbjet dhe shtrëngimi tek kyçet. Përmirëson lëvizshmëria e tyre duke e zvogëluar, inflamimi i kyçeve. Ka një efekt të madh pozitiv në osteoartriti. Përforcon forcat e organizmit të luftojë inflamimet.

Koncentrimi i vogël dhe kujtesa e dobët

Visilife Health përforcon kujtesën dhe koncentrimin duke përmirësuar qarkullimi i gjakut. Rrit aftësit në rast ngarkesë fizike dhe mendore. Zvogëlon ndjenjat e lodhjes dhe dobësi.

Dhimbjet menstruale

Visilife Health zvogëlon në mënyrë të dukshme të jodispozicionit tek grat. Kufizon zmadhimi i kilogramëve para menstruacioneve dhe zvogëlon dhimbjet në barkun. Zvogëlon shfqjet e depresionit dhe e pezmantimit.

Imuniteti dhe plakja

Visilife Health ruan qelizat të forta dhe vonon plakja. Falë të saj të veprimit të fuqishëm antioksidant eliminon ndikimin negativ të stresit. Forcon imuniteti dhe forcat mbrojtëse të organizmit që është shumë e çmuashme në situata epidemike. Ruan lëkurën nga djegja gjatë qëndrimi në djell.

Aktiviteti dhe cilësit e produktit janë të garantuara nga teknologjia e kapsulimit (teknologji e patentuar Licaps® на Capsugel). Për këtë veti të teknologjisë Licaps® Visilife Health nuk ka erë dhe shije të pakëndshme.

Si pihet Visilife Health?

Pranohet gjatë ose pak pas ushqimit.

Në rast kur kolisteroli dhe trigliceridet janë të larta: 2-4 javët e para nga 2 kapsula 2 herë në ditë dhe pas kësaj mbahet një dozë nga 1-2 kapsula në ditë të paktën 3 muaj.

Në rast dhimbje tek kyçet: nga 1 kapsulë në ditë gjatë të paktën 3 muaj.

Në rast koncentrimit të dobët dhe të kujtesës: nga 1 kapsulë në ditë gjatë të paktën 3 muaj.

Në rast dhimbje menstruale: nga 4 kapsula në ditë, 8 ditë para ciklit dhe 2 ditë gjatë ciklit.

Për profilaksi dhe imuniteti: nga 1-2 kapsula në ditë gjatë të paktën 3 muaj. Për fëmijë mbi 4 vjeç – 1 kapsil në ditë.

Kundërindikimet: nuk duken. Nuk rekomandohet për person të ndjeshëm dhe me alergji ndaj peshkut dhe produktet e peshkimit, më çregulim të gjkderdhjes.

 

naturality

Mësoni më shumë