Fillimi / Produktet / Vitaslim BEAUTY

Kujdesje e ekspertit për flokën e burur,
lëkura dhe thonjtë

Vitaslim BEAUTY është zgjidhje rrënjësorisht e ndryshme të problemit me rënien e flokëve, lëkura pothuajse e  venitur dhe thonjë të buta dhe të thyeshme. Formula revolucionare punon nga brenda në jashtë duke siguruar ushqimin natyror për flokët, lëkurën dhe thomjtë.

Kompleksi ushqyes unikal përmban përbërës të zgjedhura veçanarisht – vajra bimore, vitamina dhe antioksidantë. Ai paraqitet si një mënyrë e lehtë për mbajtje e qëndrueshme e bukurisë natyrore. Vitaslim BEAUTY ka një veprim të përshpejtuar në saj të formulës speciale të lëngshme të tij (teknologjia e patentuar Licaps® на Capsugel).

Flokët e shkëlqyera

Vitaslim BEAUTY rikthen bukurin e flokëve të dëmtuara dhe të dobësuara, duke i hidratuar dhe i ushqyer nga brenda. Ndihmon ndalimin e rënies së flokëve, duke forcuar lidhjen midis rrënjës së flokut dhe lëkurën e kokës. Zvogëlon zbokthin me anë të hidratimit aktiv dhe ushqimin e lëkurës së flokëve. Përshpejton dukshëm rritjen e flokëve. Flokët janë të fora, elastike dhe më të durueshme ndaj ndikimeve të dëmshme nga seshoari, trajtimi me detergjent, të ftohtit dhe erës, dielli etj.

Për thonj të forta

Vitaslim BEAUTY përforcon thonjtë të buta, të brishta dhe që prishen. Ai përshpejton rritjen dhe përmirëson pamien e tyre. Thonjtë janë të forta dhe të bukura.

Lëkurë vitale

Vitaslim BEAUTY bën lëkurën elastike, e hidratuar thellë dhe e ushqyer. Ajo bëhet e butë si mëndafshi dhe e shkëlqyeshme. Produkti vonon plakjen dhe dukien e rrudhave, duke treguar një veprim i fort antioksidant. Përmirëson gjendja e epidermës. Lëkura ripërtiritet më shpejt dhe merr një pamje më rinore dhe vitale.

Si pihet Vitaslim BEAUTY?

Nga 1 kapsulë 2 herë në ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje), 10-15 minuta para ngrënies. Për një rezultat më të qëndrueshëm rekomandohet pranim të paktën 3 muaj.

Kundërindikime: Nuk duken. Nuk rekomandohet për person me alergji ndaj produkteve të peshkut (kapsula prej xhelatin peshku).

*Nuk ndikon mbi rënien e flokëve nga sëmundje autoimune, probleme hormonale etj.

 

naturality