Fillimi / Produktet / Vitaslim FITNESS

Shkrin yndyrnat pa kompromis

Vitaslim FITNESS është L-carnitina më e pastër në botë – përmbam L-carnitine Carnipure™ nga Lonza. Ai është mjeti më i fuqishëm natyror në pastrimin total të yndyrnave. Përshpejton djegien e yndyrnave të akunuluara dhe në të njejtën kohë furnizon trupin me energji dhe forcë.

Vitaslim FITNESS jep me të vërtet rezultate të mahnitshme të mira sepse L-carnitina është në formë të lëngshme (teknologjia e patentuar Licaps® të Capsugel). Kapsulimi ruan vetit e tij të pazakonshme deri në momentin e përvetësimit të tij mga organizmi.

Trup i hijshëm dhe elegant

Vitaslim FITNESS shpejt dhe në mënyrë efikase djeg yndyrnat e nënlëkurës. Përshpejton nxerja e toksinave si rezultat të djegies me anë të djersës (sidomos në sport). Mbush trupin me energji duke e furnizuar me oksigjen deri tek muskujt. Trupi bëhet më atletik dhe i formuar.

Sport pa dhimbje e muskujve

Potenciali i plotë e veprimisë së Vitaslim FITNESS shpaloset në aktivitet fizik dhe sport. Ai i bën muskujt më rezistente në ngarkesa. Përshpejton në mënyrë domethënëse restaurimin e muskujve për sport sepse parandalon këputjen e fijeve muskulore. Parandalon shfaqjen e dhimbjes së muskujve duke zbutur formimi i acidit laktik tek muskujt. Transformon akumulimet yndyrore në masë muskulore. Figura bëhet më e përmbajtur dhe e hijshme.

Vitaslim FITNESS mbështet qarkulimi i gjakut dhe funkcionimi i trurit, rrit energjin në qelizat e sistemit imun dhe kontribon në veprimin e zemrës. Është sidomos i dobishëm për njerëzit e moshuar dhe vegjetarianët sepse tek ata vërehet deficit në organizëm të L-carnitine.

Si pihet Vitaslim FITNESS?

1-2 kapsula 2 herë në ditë (në mëngjes dhe në drek) gjatë ushqimit ose pas atij. Pranim shtes nga 1-2 kapsula para ngarkesës fizike. Skema rekomanduese: pranohen 2-3 javë, bëhet një pauz nga 2-3 javë dhe pas kësaj cikli përsëritet deri arritjen e rzultateve të dëshiruara.

Kundërindikime: Nuk duken.

 

naturality