Fillimi / Produktet / Vitaslim LIGHT

Formulë e lehtë me veprim të fort

Vitaslim LIGHT është “Produkti farmaceutik më i rekomanduar për dobësimi në peshë” sipas një studim të “Firmës Brand”. Ai siguron reduktimi dy herë më i shpejtë të peshës pa ndryshime drastike në mënyrën e jetesës.

Efikasiteti ekstrem për shkak të formulës së tij të lehtë që përfshin vetëm dy përbërsit - PinnoThin™ и CLA. Ata punojnë në dy drejtim më të rëndësishme në uljen e peshës – zvogëlimin e ushqimit të ngrënë dhe rritjen e kalorive e djegura. Përbërësit tërësisht natyror veprojnë shumëfish më të shpejtë dhe më të plotë sepse janë në formë speciale të lëngshme (teknologia e patentuar Licaps® të Capsugel).

Më pak ushqim pa ndenjë urie

Në saj të PinnoThin™ Vitaslim LIGHT shtypet ndjenja e urisë dhe në mënyrë efikase mbron mga tejushqyerit. Forcon ndjenja për ngopje dhe të ushqyerit të balancuar. Ndihmon për ngopjen e leht me shumë më pak ushqim. Rezultati është më pak kalori pa ndjenja e urisë.

Tretja e yndyrnave

Veprimi i dytë të Vitaslim LIGHT është djegja e yndyrnave. Përbërsi aktiv CLA përmirëson metabolizmi e lëndave dhe përshpejton shkrirja e depoztave yndyrore të nënlëkurës. Ai transformon yndyrnat në muskuj. Trupi bëhet më i formuar dhe i hijshëm. Vitaslim LIGHT djeg yndyrnat dhe në gjendje e qetë të trupit (madje gjat gjumit).

Si pihet Vitaslim LIGHT?

1–2 kapsula 3 herë në ditë, një orë para ushqimit, me shumë ujë. Për një rezultat më të qëndrueshëm pranohen përditë gjatë të paktën 3 muaj.

Kundërindikimet: Nuk duken. Rekomandohet grat e shtatzëna dhe ato që mbajnë fëmijë në gji të konsultohen me mjek para përdorimit. Nuk rekomandohet tek persona me alergji ndaj produkteve të peshkut (kapsula me xhelatinë peshku).

* Vitaslim LIGHT është “Produkti më i shitur për uljen e peshës” gjatë viti 2011, sipas të dhënat të IMS Health (Intercontinental Marketing Services).

 

naturality