Fillimi / Produktet / Vitaslim LINE


Masat ideale

Vitaslim LINE është i vetmi nga ky lloj si produkt për dobësim nga pesha që vepron në mënyrë të përqendruar mbi zonat problematike – kofshët, beli dhe hanshi. Ai siguron zbritje e peshës e qendrueshme dhe të shëndetëshme me pastrim fine të yndyrnave dhe depozitat e celulitit.

Efikasiteti i tij të jashtëzakonshëm është për shkak përbërësit të zgjedhura në mënyrë të sakt të kombinuara dhe të dozuara në përpikësi. Vitaslim LINE vepron shumë më shpejtë dhe më me efikasitet në saj të formulës së lëngshme (teknologjia e patentuar Licaps® të Capsugel).

Ulje e peshës pa yo-yo efekti

Vitaslim LINE përshpejton djegja e yndyrnave të nënlëkurës dhe më tepër në zonat problematike dhe ndalon formimin e të rejave. Zvogëlon rrethi i belit, bën kofshët më të holla dhe të shtrënguara dhe “hollon” hanshin. Transformon depozitat yndyrore në muskuj dhe kështu trupi bëhet me figurë perfekte. Balanson proceset metabolike në organizmin që sigurojnë mbajtjrn e peshës së arritur për një kohë të gjatë dhe kontribon për shmangien e efektit yo-yo. Punon maksimalisht mirë kur kombinohet me më shumë lëvizje.

Kujdesje për shëndetin

Kombinimi unikal nga karër përbërse natyrale përmirëson metabolizmi i lëndëve. Zvogëlon ureksin ndaj ëmbëlsirave dhe ruan në nivelin normal  sheqerin e gjakut. Përshpejton lirimin e energjisë të trupin dhe rrit tonusin. Pranimi i Vitaslim LINE është një mënyrë efikase për të mbajtur një pesh e shëndetshme – faktor i rëndësishëm për shëndetin e njeriut.

Si pihet Vitaslim LINE?

Nga 1 kapsulë 3 herë në ditë (pa rëndësi para, gjatë ose pas të ushqyerit).

Për rezultate të qëndrueshme rekomandihet pranim jo më i vogël se 3 muaj. Vitaslim LINE mund të merret gjatë gjithë vitit për të mbajtur një peshë të shëndetshme.

Kundërindikimet: Nuk duken. Rekomandohet grat e shtatzëna dhe ato që mbajnë fëmijë në gji të konsultohen me mjek para përdorimit. Nuk rekomandohet tek persona me alergji ndaj produkteve të peshkut (kapsula me xhelatinë peshku).

Kërkoni dhe në barnitoret!

 

naturality