Fillimi / Hollim

Oreks i pakontrolluar, të ushqyerit të tepërt, kontroll mbi urisë

Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Kombinim për efekt maksimal

Nëse lëvizni pak  >  +  Vitaslim LINE

Vitaslim LINE

Zona problematike - hanshi, beli, kofshët, metabolizëm i dobët

Vitaslim LINE

Vitaslim LINE

Kombinim për efekt maksimal

Nëse jeni më aktiv dhe merreni me sport  >  +  Vitaslim FITNESS

Vitaslim FITNESS

Aktivitet, shtrëngim i trupit,
formimi i kontureve

Vitaslim FITNESS

Vitaslim FITNESS

Kombinim për efekt maksimal

Nëse merremi me sport por hani më shumë  >  +  Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Kombinim për efekt maksimal

Nëse keni në objektiv trup maksimalisht i derdhur, kombinoni të gjithat nga seria   >
  +  Vitaslim LINE  +  Vitaslim LIGHT  +  Vitaslim FITNESS

Vitaslim LINE Vitaslim LIGHT Vitaslim FITNESS

Të gjitha produktet e Vitaslimit mund të kombinohen midis tyreve
Kombinimet e rekomanduara janë me efektë të përforcuar të dobishëm

Mësoni më shumë