Prof. Dr. Donka Baykova   Uz pomoć prof Donka Baykova, dr.med – nutricionista i dijetetičar – uspjeli smo sažeti 5 općih pravila za mršavljenje s Vitaslimom. Ova pravila pomažu ljudima da dobiju maksimalne rezultate, također nudi konkretne savjete i daje savjete za različite slučajeve i očekivane rezultate.


5 pravila
mršavljenja s Vitaslim
 
 
 
 
ZA BRŽI UČINAK I
DUGOTRAJNI REZULTAT
STRUČNJACI PREPORUČUJU
VITASLIM PROIZVODE
KOJI SE MOGU
KOMBINIRATI. ONI SE
MEĐUSOBNO NADOPUNJUJU
I UNAPRIJEĐUJU
MEĐUSOBNO DJELOVANJE.
 
PRAVILO BROJ JEDAN

odabrati
odgovarajući
proizvod
 
Vitaslim LIGHT
je za osobe koje dugo sjede i imaju neuravnoteženu prehrani. On ima dvojno djelovanje – proizvod regulira apetit, čime se ograničava unos kalorija, te ubrzava sagorijevanje masti (čak i kad ljudsko tijelo nije u pokretu).
 
Vitaslim LIGHT
 
 
Odabir proizvoda ili kombinacije Vitaslim proizvoda za vas je prvi i najvažniji preduvjet za učinkovito mršavljenje. Izbor mora biti donesen na temelju vaših pokazatelja tj. debljine, načina života i prehrane i fizičkih navika svakog pojedinca.
Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE i Vitaslim FITNESS su razvijeni sa specifičnim ciljem da zadovolje glavne tri potrebe i vrste
NAČINA ŽIVOTA:
     
 
Vitaslim LINE
je pogodan za ljude koji su fizički aktivni tijekom dana, a nemaju tendenciju prejedanja, no svejedno su gojazni. On poboljšava metabolizam i smanjuje masne naslage u problematičnim zonama (bokovi, bedra i struk) bez yo-yo efekta. Proizvod uklanja celulit i kontrolira „glad za slatkim namirnicama”.
  Vitaslim FITNESS
(L-karnitin izoliran iz biljaka) pogodan je za tjelesno aktivnije osobe i osobe koje se bave sportom na svakodnevnoj osnovi. Proizvod im pomaže da budu vitki i imaju sportski izgled tijela, poboljšava tonus i smanjuje umor mišića nakon vježbanja.
     
Visislim LINE   Visislim FITNESS
 
 
  SLIJEDECEM PRAVILU >>
 
 
© Sadržaj ove web stranice je intelektualno vlasništvo Vitaslim doo, ne može se kopirati, objaviti ili reproducirati bez našeg pismenog odobrenja.