Статии и совети

Знаете ли што е синергизам?

Победничката формула во ослабувањето е 1+1=3

Веќе е модерно да се зборува за синергиstiчен пристап кон решавањето на еден или друг проблем. Сте се запрашале ли што значи тоа?

Синергија значи заедничко дејствување на неколку работи, како крајниот ефект од општото дејство е поголем, во споредба со дејството на секоја една работа одделно. Или победничката формула 1+1=3.

Истата победничка формула е искористена и од VITASLIМ, при разработувањето на трите производи за слабеење Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE, Vitaslim FITNESS. Ќе си кажете: ”Да, да! ”Да, навистина е така. Трите производи создаваат комбинираn пристап за постигнување на поставената цел. Тие гарантираат максимално дејство на трите основни фронта, работејќи за решавањето на проблемот со тежината на 360 степени.

Какви се трите фронта? Тоа се хранење, горење на масти и оформување на тело. Vitaslim LIGHT го регулира хранењето и калориите со кое примените калории преку ден се помалку од изгорените. Vitaslim LINE ја подобрува размената, го засилува горењето на масти, посебно во проблематичните зони и ефективно се бори со целулитот. Vitaslim FITNESS содржи чист L-carnitine и создава витко и добро оформено тело. Комбинацијата од трите производи гарантирано работи за максимален ефект на ослабување и за постигнување на стегнато тело.

Не си мислете дека комбинирањето на трите производи е задолжително. Не, не е! Задолжителен услов кој е неопходен за постигнување на квалитетен резултат е, секој од нив одделно е правилниот избор на соодветниот производ. Изборот треба да се усогласи со секојдневието-хранење и движење и со дејствувањето на производот. Ако го преферирате синергичниот пристап, важно е да знаете дека продуктите не се менуваат, а се комбинираат.