Дома / Убавина

Опагање на коса, оштетена,
третирана коса

Vitaslim BEAUTY

Vitaslim BEAUTY

Комбинација за максимален ефект

За поинтензивно ревитализирање >  + Live Vitamins

Live Vitamins

Дехидрирана,
девитализирана кожа

Vitaslim BEAUTY

Vitaslim BEAUTY

Комбинација за максимален ефект

Засилено anti-age дејство >  + Visilife Health

Visilife Health

Меки, слаби
и кршливи нокти

Vitaslim BEAUTY

Vitaslim BEAUTY

Сите производи на Vitaslim може да се комбинираат помегу себе.
Препорачаните комбинации се со засилен ефект.

Научете повеке