Дома / Сертификати

Сертификати

Сите производи од Vitaslim се произведени од Capsugel, Франција  и  имаат сертификати за потекло и GMP сертификати (Добра производна пракса).
Тие потврдуваат дека секој производ одговара на европските барања за безбеден додаток во исхраната.

 

Vitaslim LIGHT

 

Vitaslim LINE

 

Vitaslim FITNESS

 

Vitaslim BEAUTY

   

Vitaslim LADY

 

Visilife Health


Live Vitamins