Дома / Здравје / Холестерол

Покачен холестерол и триглицериди

Visilife Health

Visilife Health

Комбинација за максимален ефект

При покачен холестерол, придружен со зголемена тежина  >   + Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Покачен крвен притисок

Visilife Health

Visilife Health

Сите производи на Vitaslim може да се комбинираат помегу себе.
Препорачаните комбинации се со засилен ефект.

Научете повеке