Дома / Контакти

Контакти

Главна канцеларија

Витаслим ООД
гр. Софија 1113
з.к. Гео Милев, бл. 107, вх. А
Канцеларија: +359 2 944 26 27
E-mail: vitaslimbg@gmail.com

Увозник во Македонија

КИБЕРГ Дооел
гр. Велес
Канцеларија: 043 223520
E-mail: kiberg@kiberg.mk
    

За повеке информации и прашања можете да ни пишувате: