Мислење на специјалисти

Магистар Вања Александрова
Ориентална медицина

Слабеење со задоволство

Симнувањето на килограми веќе е задоволство со Vitaslim LINE. Производот стана дел од целосни програми за слабеење, разработени од магистар Вања Александрова – доктор по Ориентална медицина со 20 годишна пракса во борбата со зголемената телесна тежина. Сега таа реши да раскаже зошто Vitaslim LINE се претворил во најдобриот партнер при симнување на вишокот килограми.

За да биде ефикасно, ослабувањето треба да е пријатно и да не води до истоштување на организмот. Во почетокот секое слабеење започнува со поттиснување на апетитот и од праксата се знае, дека ако дадениот човек има напнато секојдневие , точно овој чекор е многу тежок за него, но не и со Vitaslim LINE. Овој производ создава пријатност и спокојство при редуцирање на тежината. Прифаќајќи го според упатствата човек не се чувстува напрегнат и неспокоен и не го чувствува така наречениот “волчји глад”, а напротив има чувство за леснотија при преминувањето од една состојба во друга. Втората предност на производот е дека тој дејствува закрепнувачки. Јас како специјалист иглотерапевт кажувам дека во проблематиката на енергијата говориме за поднесување на енергија (тонизирање) и одземање на енергија (сидирање). Кога човек гладува, колку и лековит да е тој глад, тој преминува во стадиум на одземање на енергија. Именно поради тоа човек започнува да се чувствува слабо, безвитален, без сили и тонус и тој не може да работи и живее целосно. Сето тоа го доведува до една состојба на непријатност и затоа ние, специјалистите бараме полесни форми за ослабување кои се пријатни и во исто време многу ефективни. Третата предност на Vitaslim LINE е дека тонизирајќи го овој производ ги засилува потезите на сите енергетски меридијани, кое создава добра визија кон која сите се стремиме. Поради се јас решив дека тоа е најсоодветниот сојузник во борбата со вишокот килограми.

Секој треба да разбере дека нема волшебен производ со кој се ослабува, седејќи на креветот пред телевизорот. Со Vitaslim LINE може да се регулира менувањето на материите да се потсили енергијата, да се потисне така наречениот “волчји глад” и да се создаде тонус, но најдобри резултати се постигнуваат кога тој се комбинира со спорт, гимнастика, друг вид движење, пиење на повеќе вода и редуцирано хранење. Не може да се ослабне од денес за утре, ниту за десет дена. Овој процес е траен. Кај него неопходно е постојаноста и затоа е добро Vitaslim LINE да се прима барем три месеца по три пати на ден, како во упатствата. Денес луѓето сакаат да ослабнат со помошта на Vitaslim LINE како дел од целосната програма.

Вишокот килограми се сериозен проблем и затоа јас разработив програми за слабеење, достапни за сите кои сакаат да ја регулираат тежината по здравствен пат. Ориенталната медицина се базира на енергија. Таа влијае врз текот на енергетските меридијани. Ако има застој недостиг на енергија или вишок така со сигурност ќе имате проблем во дадениот дел од телото и тешко ќе се борите со отпуштениот и голем стомак или целулит, без да е направена проодност на текот на енергијата. Во основа на разработените од мене програми стои ирисовата дијагностика, која ја правам. Со неа и со помошта на други методи, јас утврдувам кој орган во телото на даден човек е во вишок и кој во недостик на енергија. После тоа применувам индивидуално лечење со иглотерапија, благодарение на кое го враќам балансот во организмот. Секогаш сум сакала да вклучам кон овие програми и производ со висок квалитет кој да потпомогне во надминувањето во фазите на ослабување и веќе го открив- Vitaslim LINE. Сега тој е неразделен дел од целосниот процес на редуцирање на килограмите, опфаќајќи ја дијагностиката и лечењето на проблемот кој ја направил зголемената телесна тежина. Кога ќе разберам каква е причината и започнувам со лекување препорачувам употреба именно на овој производ. Тој создава повеќе енергија на органзимот, го зголемува метаболизмот , како и симнувањето на килограми станува постепено, без ризик од јо-јо ефект. Благодарение на тоа програмите кои ги разработувам гарантираат слабеење со долготраен резултат. Тие се насочени кон надминување на проблемот, кој допринел за здебелување, како паралелно со тоа примањето на Vitaslim LINE го претвора симнувањето на килограми во задоволство. Овој производ е најдобриот и за моментот на бугарскиот пазар нема друг со толку високи гаранции за квалитет, зошто тој се произведува од компанија, која е лидер во фармацевтската бранша. Останатите средства имаат делумно дејство. Многу од нив се разработени на основа на билки, но не се под формата на течни екстракти, како Vitaslim LINE, кое му создава висока ефективност. Секој кој решил да го проба, треба да знае дека за постигнување на добри резултати е добро да го прима во комбинација со некаков вид физичка активност.

За контакт: магистар Вања Александрова www.veritas-bg.com