Мислење на специјалисти

Д-р Маргарита Виткина
диетолог-ендокринолог

Ефектот ги надминува очекувањата

Тоа е специјално создаден природен производ за редуцирање на телесната тежина. Уникатната комбинација од две клиничко докажани ефективни состојки PinnoThin и СLA, го намалува апетитот, го ограничува консумирањето на храната и го забрзува метаболизмот. По тој начин помага за брзо и лесно слабеење. Vitaslim LIGHT е нутрикозметички производ од течни растителни екстракти, внесени во прозрачна капсула. Благодарение на оваа течна форма производот брзо се ресорбира и ги одделува активните состојки PinnoThin и СLA во стомачно-цревниот тракт. Капсулите се прозрачни и даваат визуелен достап до содржината.

Примањето на Vitaslim LIGHT 30-40 минути пред хранење го потиснува апетитот и создава осет за ситост. Тоа се должи на PinnoThin, кој брзо го намалува чувството за глад, а со тоа се ограничува примањето на храна и вишок калории. Другата активна состојка СLA го ограничува навлегувањето на мастите во масните клетки, го стимулира разградувањето на мастите, ги претвора мастите во енергија, ја намалува умората, го одржува организмот млад и тонизиран. СLA го засилува метаболизмот и во мирување, дури и за време на сон.

Им ја препорачувам на моите пациенти употребата на овој уникатен производ, зошто резултатот е горење на телесните масти и трајно топење на вишокот килограми, посебно во областа на колковите, бутот и стомакот. Vitaslim LIGHT овозможува да се зачува добро оформената фигура за долг временски период. Природниот производ е апсолутно безштетен и може да се користи за неограничен временски период, како и ефектот ги надминува очекувањата. Се препорачува како за здрави луѓе кои се обидуваат да одржат добра физичка форма, така и на луѓе со придружни заболувања.

Серијата од производи на Vitaslim е разработена така што тие успешно се комбинираат меѓусебно. Тие се целосно компатабилни и можат взаемно да се дополнуваат и да потпомагаат во ефектите. Комбинирањето на Vitaslim LIGHT, кој го потиснува апетитот, со Vitaslim LINE, кој моќно ја засилува размената на материите, содржи значајно побрзо и ефикасно намалување на телото.