Често поставувани прашања

Кога се забележуваат првите резултати?

При правилна употреба, првиот резултат започнува да се забележува приближно после 2 седмици. Ефектот многу зависи од почетната тежина, начинот на исхрана и физичката активност. Важни фактори се и употребата на други лекови (контрацепција, инсулин), дали има некакво друго заболување ( хормонални пореметувања, дијабет), дали пушите или скоро сте престанале итн.