Често поставувани прашања

Кој производ за намалување на тежината да изберам?

Секој производ  делува на различна причина која доведува до зголемување на килограмите. Изборот на правилен производ се сведува на тоа да го определите нивното дејството кое одговара на вашите хранливи и физички навики, на вашето секојдневие и секако на вашата поставена цел.

Ако често се прејадувате и имате голем апетит, а и не сте физички активни, пожелно е да одберете производ за контрола на јадењето и апетитот – Vitaslim LIGHT. Ако се храните нормално и имате физичка активност, но покрај тоа имате поголема тежина, препорачуваме да изберете производ кој го забрзува метаболизмот – Vitaslim LINE. Ако имате добра физичка активност или спортувате и сакате да добиете витко и ибликувано тело, соодветен производ кој го помага топењето на мастите во телото и помага во неговото оформување е – Vitaslim FITNESS (100% чист L-carnitine)

Сите производи може да ги комбинирате со цел да постигнете максимално добри резултати.