Често поставувани прашања

Сеуште не можам да ослабам, грешам некаде?

Најверојатно не пиете доволна количина течности и имате ограничена физичка активност. Ако го немате саканиот ефект, најдобро е да се консултирате со специјалист за да се утврди дали постои некое друго заболување – ендокрино или метаболно, кое пречи при телесната редукција.