Често поставувани прашања

Како се комбинираат производите?

Комбинирање не е поврзано со менување во вообичаената доза. Секој еден од избраните производи се користи според шемата, опишана во упатството.
Еве некои примери за комбинирање:

За поефикасно намалување на тежината
При зголемен апетит и ниска физичка активност (Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE)
ДОЗИРАЊЕ: 3 пати на ден по 1–2 капсули Vitaslim LIGHT задолжително околу 1 час пред јадење + 3 пати на ден по 1 капсула Vitaslim LINE.

За максимално исполнет резултат (Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE + Vitaslim FITNESS)
ДОЗИРАЊЕ: 3 пати на ден по 1–2 капсули Vitaslim LIGHT задолжително околу 1 час пред јадење + 3 пати на ден по 1 капсула Vitaslim LINE + 2 пати дневно (наутро и на пладне) по 1–2 капсули Vitaslim FITNESS. За Vitaslim FITNESS да се почитува шемата употреба-пауза наведена во упатството!

За свеж и атрактивен изглед
При проблеми со косата, кожата и ноктите (Vitaslim BEAUTY + Live Vitamins)
ДОЗИРАЊЕ: Секој ден по 1 капсула дневно и од двата производа.

Максимален anti-age ефект (Vitaslim BEAUTY + Visilife Health)
ДОЗИРАЊЕ: Секој ден по 1 капсула дневно и од двата производа.

За оптимална грижа за здравјето
За здрави коски и зглобови (Live Vitamins + Visilife Health)
ДОЗИРАЊЕ: Секој ден по 1 капсула Visilife Health дневно + по 1–2 капсули Live Vitamins.