Често поставувани прашања

Дали може да ги користат вегетеријанци?

Продуктите на Vitaslim не содржат состојки од животинско потекло. Капсулите се направени од висококвалитетен рибји желатин.

Vitaslim FITNESS е потполно растителен производ.

Visilife Health има целосно морска содржина.