Дома / Здравје / Проблеми со зглобовите

Болки во зглобовите и артрит

Visilife Health

Visilife Health

Комбинација за максимален ефект

Болки во зглобовите како резултат на прекумерна тежина  >   + Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Остеопороза

Live Vitamins

Live Vitamins

Сите производи на Vitaslim може да се комбинираат помегу себе.
Препорачаните комбинации се со засилен ефект.