Новости

Vitaslim - бренд N1 за 2011 година

Во текот на 2011 г. Големите брендови добија сериозен повод за прославување. Кон крајот на октомври елитни претставници од бизнис заедницата се собраа на коктел по повод  престижните годишни награди “Најдобри брендови” (Best Brand Awards).

Постигнувањата на номинираните беа оценувани од над 100 светски личности. Помегу брендовите кои се најдоа  во водечките позиции беа bTV, Mercedes-Bens, Прва инвестициона банка, Radisson Blue, Vivacom, болница “Токуда” и др.

Неочекувано раздвижување се случи при претставување на брендот No 1 во категоријата “Здравје и Убавина” – Vitaslim. Ова беше предизвикано од ненадејното појавување на “златното девојче” на Бугарската ритмичка гимнастика Симона Пеичева. Таа се качи на сцената и ја превзеде улогата на водител. Светската шампионка го сподели своето искуство за еден од најновите производи од брендот – Vitaslim VITAMINS. Симона им  ја покажа на сите портокаловата кутија и рече “Бев многу изненадена од квалитетот на Vitaslim VITAMINS уште од првиот момент кога го открив овој производ. Како спортист сум пробала многу слични производи, но само со Vitaslim VITAMINS навистина почувствував  ефекти. Се чувствувам витално и полна сум со енергија. Дефинитивно Vitaslim VITAMINS се моите витамини!”

Ова неочекувано презентирање на Симона побуди интерес и кај една од водителките – “Многу интересно, сигурно ке го пробам”. Интересот кон новиот производ брзо ги зарази и останатите гости на забавата. Многу познати личности, актери и победнички во разни натпревари за убавина беа поканети на коктелот. Една од нив новата – Мис Бугарија 2011 – Венета Харизанова ја врачи наградата на Vitaslim.