Дома / Слабеење

Неконтролиран апетит,
прејадување, контрола на гладот

Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Комбинација за максимален ефект

Ако се движите ограничено  >   + Vitaslim LINE

Vitaslim LINE

Проблематични зони - бедрата,
половината, колковите,
бавен метаболизам

Vitaslim LINE

Vitaslim LINE

Комбинација за максимален ефект

Ако сте поактивни и спортувате  >   + Vitaslim FITNESS

Vitaslim FITNESS

Тонус, затегнување на телото,
оформување на мускулите

Vitaslim FITNESS

Vitaslim FITNESS

Комбинација за максимален ефект

Ако спортувате, но и јадете повеке  >   + Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Комбинација за максимален ефект

Ако сакате максимално оформено тело, комбинирајте ги сите производи од серијата  >  Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE + Vitaslim FITNESS

Vitaslim LIGHT Vitaslim LINE Vitaslim FITNESS

Сите производи на Vitaslim може да се комбинираат помегу себе.
Препорачаните комбинации се со засилен ефект.

Научете повеке