Мислење на луѓето

Косопадот запра

Имав сериозни проблеми со косопадот и испробав ред производи во оваа насока. Без посебен успех. Случајно разбрав за Vitaslim BEAUTY од Facebook, додека го разгледував профилот на пријателката. Таа ја користела оваа марка и беше задоволна.
Решив да го испробам производот. Го комбинирав со маска за потхранување и витамиснски комплекс за тонизирање. Резултатот беше речиси моментален – косопадот запра. Едноставно има видлива промена во косата.
Безкрајно сум задоволен од Vitaslim BEAUTY и со чисто срце можам да го препорачам на сите, кои имаат сличен проблем. Се разбира, го запираат неизбежното, но ефектот е непобитен.

Даниел Николов, 27 г., Бургас, Бугарија
За контакти на Facebook: http://www.facebook.com/Daniel.nikolov1
E-mail: Daniel.nikolov@scania.bg