Мислење на луѓето

Неверојатно, косата моја има сјај!

Здраво! Решив да го споделам со вас мојот обид со користење на Vitaslim BEAUTY.
По принцип имав сува коса и дехидратирана коса. Користев стандардни работи за одржување. Кога ноктите започнаа да ми се кршат, се замислив сериозно за проблемот. Тогаш точно во Facebook наидов на реклама на производ за блескава и здрава коса, кожа и нокти – Vitaslim BEAUTY. Се заинтересирав се повеќе по прашањето, побарав и мислење на луѓе, кои го користеле. Дури наидов на едно интервју со Маги Жељазкова, која исто го пие. А за нејзината коса секоја жена мечтае. Тоа ме натера да пробам.
Сум испила веќе едно тегло (50 капсули) и резултатот постои. Неверојатно косата има сјај, а и на допир не ја осеќам ужасно сува, како претходно.
Се радувам дека овој производ го има во Бугарија и веќе e по достапна цена. Првиот пат, кога прочитав, дека го користат познати манекенки, и си реков: ”Е, да де, ама сигурно е многу скапо!” Да, но после откога проверив, супер пријатно се изненадив, дека всушност е на апсолутна достапна цена за секоја жена.

Гаља Величкова, 44 г., Софија, Бугарија
За контакти на Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000650171988
E-mail: vegal@abv.bg